Home » Over ons

Over ons

Dynamic Solutions is opgericht in 1996 en biedt sindsdien hoogwaardige ICT producten en diensten voor bedrijven binnen het MKB. Gevestigd op het oude Philipsterrein “Strijp-S” te Eindhoven is ons team van professionals continu in beweging om de laatste marktontwikkelingen te volgen en indien interessant aan te bieden aan onze klantenkring. Basis van onze werkwijze is onderling vertrouwen en daadkracht bij het bieden van ICT support en uitvoering van projecten. Tevens hebben we ons de laatste 10 jaar ontwikkeld tot solide projectbegeleiders die met u aan tafel kunnen zitten om ICT projecten goed te laten verlopen met diversen betrokken partijen. Graag maken wij ook kennis met u!

Wie zijn onze klanten
Dynamic Solutions richt zich met name op het MKB en onze klantenkring strekt zich over alle branches zoals de financiële branch (beleggingsmaatschappijen), dienstverlening (notarissen, advocaten, etc.), de bouwbranch (aannemers, dakdekkers, etc.) enzovoort. Het maakt niet uit of u 3 werkplekken of 2500 werkplekken heeft, Dynamic Solutions kan u de juiste ICT support bieden. Maak vrijblijvend met ons kennis in een gesprek!

Samen werken = samen sterker
Dynamic Solutions bundelt al meer dan 20 jaar de krachten met diversen bedrijven op o.a. Strijp-S om zo een netwerk van expertise te ontsluiten waar indien nodig uit geput kan worden. Hierdoor blijven we altijd up-to-date en scherp op de ontwikkelingen in de markt.