Home » Office 365

Office 365

Office 365 “is the way to go” anno 2020. Steeds meer bedrijven stappen over en terecht. Office 365 biedt zo ontzettend veel mogelijkheden, dat er zeker een combinatie tussen zit voor uw bedrijf. Wij helpen u verder bij de juiste keuze; Wat is het? Wat kan het? Wat kost het? En hoe snel kan ik het hebben?

Office365 is de Cloud werkomgeving van Microsoft voor haar Office producten. Waar u voorheen in eigen huis b.v. een mailserver nodig had die u kon gebruiken met Outlook, faciliteert Microsoft die nu zelf. Ideaal voor bedrijven die met name met de Office applicaties werken. In combinatie met uw gegevens in de Cloud heeft u een krachtige werkomgeving.

Microsoft breidt de mogelijkheden van Office 365 continu uit met samenwerking tools. Denk hierbij aan Teams (voorheen skype), Sharepoint, Flows (voor het maken van geautomatiseerde workflows) en veel meer. Uiteraard past het allemaal in Microsofts straatje en is er weinig ruimte voor concurrende partijen. Zolang je werkt met Microsoft software is dat geen probleem maar deze werkomgeving krijgt tekortkomingen zodra u met veel gegevens aan de slag wilt en wanneer u werkt met specifieke software pakketten.

Dynamic Solutions heeft een aantal extra tools die in combinatie met Office 365 wellicht voor u en uw medewerkers het ideale pakket is.