Home » Colocation

Colocation

De infrastructuur is de basis waarop uw gehele ICT komt te leunen, of dat nu Office365, Public/Private Cloud of Colocation is. Belangrijk dus om daar goed over na te denken.

Het is belangrijk dat u de juiste keuze maakt op welke manier u wilt gaan werken. Traditioneel had u één of meerdere servers in het serverhok staan, maar met de komst van Office 365 of Cloudcomputing in het algemeen is dat sterk veranderd. Afhankelijk van uw situatie kunt kiezen welke “smaak” past bij uw bedrijfsvoering. U kunt overigens ook kiezen voor een combinatie van de vormen. Zaak is dat u zich goed laat informeren om deze keus te maken.

Dynamic Solutions kan met u meedenken welke onderdelen van uw bedrijfsvoering naar de Cloud kunnen en welke u beter in eigen beheer kunt houden. In tegenstelling tot veel wilde verhalen kunt u de regie houden over uw IT omgeving zonder daar de zorgen voor te hoeven dragen. Dynamic Solutions kan met u meedenken en u wijzen op de valkuilen maar ook de vele mogelijkheden.

Colocation

Colocation biedt het beste van de beide werelden hierboven. U neemt bijvoorbeeld Office 365 af bij Microsoft en zet een eigen server in een geavanceerd datacenter en laat deze onderhouden door ons. Wij werken samen met i3D en Interconnect, twee gerenommeerde bedrijven die een zeer veilige plek voor uw server(s) garanderen. Wij nemen het onderhoud uit handen en zorgen dat uw server 99,99% van de tijd beschikbaar is (SLA i3D en Interconnect).

Deze mix maakt het mogelijk dat uzelf bepaalt wat van u is (Private Cloud) en wat minder belangrijk is om in de Public Cloud te zetten (Office 365). Laat u goed informeren over de mogelijkheden aangezien de drie opties qua kosten ook behoorlijk uit elkaar lopen.

RDS (Remote Desktop Server)

Colocation wordt vaak gebruikt in combinatie met een Remote Desktop omgeving. Deze omgeving is zeer veilig, eenvoudig te beheren en schaalbaar en daarom vaak gebruikt in de financiele wereld, advocaten en notarissen en branches waar veel vertrouwelijke informatie gebruikt wordt. Dynamic Solutions is specialist op het gebied van Remote Desktop omgevingen, dus de ideale partner als u kiest voor deze vorm.