Home » Samenwerken / Collaboration

Samenwerken / Collaboration

Bij Dynamic Solutions weten we dat samenwerken in een IT landschap lastig kan zijn. Iedereen heeft zijn of haar eigen methodes om informatie te delen. Email, Excel, Word documenten, Dropbox, etc. Dit is handig voor individuen maar voor een projectteam is dit niet de meest efficiënte manier. Daarom hebben wij een scala aan team/collaboration producten die in samenwerken pas echt mogelijk maken. Graag denken wij met u mee over de mogelijkheden en kunnen direct een demonstratie laten zien.

Microsoft Teams
Met de komst van Microsoft Teams is samenwerken binnen uw bedrijf eenvoudiger dan ooit. Maak projectgroepen, nodig collega’s uit, start met delen van documenten, maak actielijsten, maak conference call’s, etc., etc. Dit zonder enige hulp van IT. Iedere dag wordt deze tool krachtiger door nieuwe functies die continu worden toegevoegd door Microsoft. Omdat het een Office 365 tool is, heeft u er zelf geen omkijken naar. Bekijk onderstaande video om een idee te krijgen van de mogelijkheden. Uiteraard kan Dynamic Solutions u helpen met het opzetten van Teams voor uw organisatie.

Conferencing met Zoom
Als u werk op verschillende locaties dan is samenwerken via een videoverbinding eenvoudiger dan ooit met Zoom. Met een juiste camera en scherm maakt u van iedere spreekkamer een geavanceerder confernece room. Krijgt u iemand op bezoek die iets wil laten zien op het scherm? Dan is de tijd van kabels aansluiten niet meer nodig. Draadloos wordt de presentatie verzonden naar het scherm. Bekijk de video voor een uitleg.